Het merk Neostrata staat internationaal bekend om zijn glycolzuurpeelingen. Door de mooie resultaten die met deze peelingen te behalen zijn, is de praktijk met Neostrata gaan werken.
 
Een glycolzuurpeeling is een splogo neostrataeciale huidvernieuwende techniek. Tijdens zo'n peeling wordt sterk geconcentreerd glycolzuur gedurende korte tijd op de huid aangebracht, waarna de behandeling wordt gestopt door het glycolzuur chemisch te neutraliseren. Deze behandelng veroorzaakt een keratolytische werking: dode huidcellen worden verwijderd en mee-eters (comedonen) worden verwijderd. De celturn-over wordt gestimuleerd en de diepere huidlagen worden geherstructureerd. Door een glycolzuurpeeling wordt de huid gladder, gezonder, steviger en compacter en wordt de pigmentatie egaler.
 
Naast de glycolzuurpeeling lijn zijn er meerdere Neostrata producten te verkrijgen die geschikt zijn voor alle huidtypes en alle leeftijden. De verschillende lijnen werken op celvernieuwing, herstellen, verfijnen en gerichte behandelingen op specifieke huidklachten.
 
Neostrata producten zijn niet getest op dieren en in verschillende landen worden ze aanbevolen door dermatologen.
De huidtherapeuten geven u graag advies over de producten van Neostrata.