Iedere werkdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur kunt u telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 026-3391099. Het kan zijn dat wij niet altijd uw oproep kunnen beantwoorden. Spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u op werkdagen zo spoedig mogelijk terug. Natuurlijk is het ook mogelijk om via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier een afspraak te maken.
 
Uw eerste afspraak
Graag meenemen tijdens uw eerste afspraak:
- de verwijzing van de huisarts of specialist (indien een verwijzing nodig is)
- uw zorgverzekeringspas
- uw identificatiebewijs
- een overzicht van de medicijnen die u gebruikt
 
Uw eerste bezoek aan De Huidtherapeuten begint met een kennismaking met uw huidtherapeut, gevolgd door een anamnese (vraaggesprek), waarin u uw klachten, wensen en verwachtingen naar voren brengt. U krijgt informatie over de behandelmogelijkheden en kunt uw vragen stellen.
 
Op basis hiervan zal er een huidtherapeutisch onderzoek plaatsvinden, waarin we uw huid-, haar- en/of oedeemprobleem nader bekijken. Hierna zal samen met u een behandelplan op worden gesteld met de daarbij behorende prijsopgaven.
 
Afspraak annuleren
Wilt u een afspraak annuleren of verzetten? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Een afspraak die niet binnen 24 uur van te voren is afgezegd, moeten wij in rekening brengen. U kunt deze kosten niet declareren bij uw zorgverzekeraar.