Acne

Acne kan buitengewoon vervelend zijn. Deze huidaandoening, die zich op elke leeftijd kan voordoen, kenmerkt zich door puistjes, mee-eters of ontstekingen. Gelukkig kan acne bij ons behandeld worden.

Neem contact op

Oorzaak acne

Acne kent verschillende oorzaken. Zo kan het ontstaan vanwege verstopte poriën, overmatige talgproductie, een bacteriële infectie, ontstekingen of hormonale schommelingen. Voedingsmiddelen met een hoge glycemische index, zuivelproducten en verzadigde vetten kunnen oorzaken zijn van acne. Ook kan genetica een rol spelen bij het ontstaan van acne.

Acnebehandeling

Tijdens een acnebehandeling worden alle oneffenheden van je huid verwijderd, waardoor er minder snel nieuwe ontstekingen zullen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de huid rustiger wordt. Voor het beste resultaat is het belangrijk om na de behandeling thuis verder te gaan met een goede huidverzorging. Op basis van jouw huid adviseren we je hoe je dit het beste kunt doen.

Wij kunnen acne behandelen op verschillende manieren, waaronder peelingen, microdermabrasie (een intensieve huidpeeling met kristallen), microneedling (een huidverjongingstechniek met naalden) en lasertherapie.

Acnelittekens

Als nadelig gevolg kan het soms voorkomen dat acne vervelende littekens achterlaat. Deze littekens ontstaan door ontstekingsprocessen en beschadiging van de huidweefsels als gevolg op acne. Hierdoor bieden wij ook behandelingen aan voor het herstellen van acne littekens.  Onze focus ligt hierbij op het bevorderen van het herstelproces, zodat je huid weer glad en gezond oogt.

Acne littekens kunnen behandeld worden door middel van microneedling en lasertherapie. Ook kan er camouflagetherapie worden toegepast om plekken minder zichtbaar te maken.

Interesse?

Heb je last van acne? Onze ervaren huidtherapeuten helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw huidprobleem. Aarzel niet en kom vandaag nog met ons in contact. Samen kijken we welke behandeling het beste bij je aansluit.

Neem contact op

Persoonlijk behandelplan

Omdat acne per persoon verschilt, is het is belangrijk om een unieke behandeling te ontwikkelen. Tijdens de eerste afspraak voeren we een huidanalyse uit en bespreken we samen je huidige huidverzorging. Met deze informatie stellen we vervolgens een geschikt persoonlijk behandelplan op die aansluit op jouw specifieke situatie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Acne is er is veel verschillende vormen, de ene is hardnekkiger dan de ander. Het aantal behandelingen dat daarom nodig is voor een goed resultaat kan per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van je huidtype en de gezondheid van je huid.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.