Coagulatie

Heb je last van huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld wratjes of pigmentvlekken, zulke plekkend kunnen erg storend zijn en frustratie met zich meebrengen. Wil je hier iets aan doen? Wij kunnen je hier vanaf helpen!

Neem contact op

Wat is coagulatie

Coagulatie is een behandelmethode die wratjes en pigmentvlekken effectief kan verwijderen. We maken hiervoor gebruik van kleine stroompjes en verhitten daarmee de eiwitten op deze plek. Hierdoor zal de bloedtoevoer in het wratje of de pigmentvlek afsluiten en hierdoor zal de plek, meestal binnen een week, afsterven. Je lichaam zal de plek verder vanzelf opruimen.

Persoonlijk behandelplan

Voordat de behandeling begint zullen we eerst een grondige scan maken van jouw huid om zo een goed behandelplan te kunnen maken voor jouw huid. Ondanks dat de behandeling niet geheel pijnloos is, merken we dat onze klanten de behandeling als goed vol te houden ervaren.

Minimale littekenvorming

Doordat de plekjes door middel van een laser worden behandeld, hoeft er verder niet in de huid te worden gesneden. Hierdoor zal de plek hooguit wat rood worden. Een groot voordeel hiervan is dat er geen littekenvorming zal ontstaan. Ook is hierdoor geen risico op infecties of andere vervelende complicaties.

Interesse?

Is coagulatie iets voor jou? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact op

Is coagulatie pijnlijk?

Tijdens de behandeling zullen er kleine elektrische stroompjes het lichaam in worden geschoten. Wanneer dat gebeurt, kan dit een licht prikkend gevoel geven. Onze klanten ervaren de behandeling als niet pijnlijk en prima vol te houden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Doordat coagulatie een erg effectieve behandelmethode is kunnen we garanderen dat wratjes en pigmentvlekken binnen 1 behandeling volledig zullen verdwijnen. Je hoeft daarna niet meer terug te komen. Mochten er nieuwe plekken ontstaan dan ben je natuurlijk van harte welkom om deze opnieuw bij ons te laten behandelen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.