Microdermabrasie

Sommige mensen hebben last van een futloze of droge huid, weer anderen hebben last van een te vette of niet schone huid. Ook kunnen mensen last hebben van zonbeschadiging aan de huid of acnelittekens. Dit kan allemaal erg vervelend zijn. Gelukkig kunnen we deze klachten voor je verminderen met microdermabrasie.

Neem contact op

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Hierbij wordt de huid licht vacuüm getrokken en vervolgens behandeld met zuivere microkristallen (steriele aluminiumoxide). Deze microkristallen schuren de huid waarmee, op effectieve wijze, de dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd. Daarnaast verbetert de huiddoorbloeding en wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd.

De behandeling

Allereerst wordt de huid grondig gereinigd en vetvrij gemaakt met huidalcohol. Vervolgens worden je ogen afgedekt met vochtige watjes. Daarna wordt er met een speciaal apparaat over de huid gegaan waarbij de huid licht vacuüm gezogen wordt, terwijl er microkristallen tegen de huid geblazen worden om zo de bovenste huidlaag te verfijnen. Omdat elk huidtype anders is kan de intensiteit van de behandeling handmatig door ons worden aangepast.

Er kunnen lichte rode plekken of puntbloedingen ontstaan tijdens de behandeling.

Na de behandeling

De huid zal na de behandeling warm en geschuurd aanvoelen. De huid zal er wat rood uitzien en kan de dagen erna droog en schraal aanvoelen. Het is daarom belangrijk om na de behandeling in ieder geval 2 tot 4 weken de zon te vermijden of de huid in ieder geval goed in te smeren met een crème met SPF. Wij raden hiervoor minimaal factor 50 aan.

Microdermabrasie helpt bij:

  • Ouderdomsverschijnselen
  • Rimpels
  • Droogheid
  • Acne
  • Zonneschade
  • Grove poriën
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Een rokershuid

Interesse?

Ben je benieuwd of microdermabrasie iets voor jou kan zijn? Onze ervaren huidtherapeuten helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw huidprobleem. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van je klacht en de conditie van je huid. We zullen eerst de huid moeten zien. Gemiddeld ervaren we goede resultaten tussen de 5 tot 15 microdermabrasie behandelingen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.