Littekens

Littekens zijn vaak ongewenste herinneringen aan verwondingen op de huid. Ook kan een litteken een herinnering zijn aan een vervelende gebeurtenis. Wij staan graag voor je klaar om jouw littekens te verminderen.

Neem contact op

Littekenbehandeling met laser

Voor de behandeling van littekens maken wij gebruik van de de Frax 1550, een nonablatieve gefractioneerde laser. Doordat de laser kleine gaatjes in de huid maakt wordt de huid gestimuleerd om te gaan herstellen. Hierdoor worden er nieuwe cellen aangemaakt en zal het litteken minder zichtbaar worden.

De behandeling

Voor de behandeling maken we eerst je huid goed schoon. Tijdens de behandeling gaan we met een laser zorgvuldig over je huid in verschillende richtingen. We zullen uiteraard je ogen beschermen en na de behandeling ook je huid verzorgen. De huid zal na de behandeling rood en gezwollen zijn. We adviseren voor deze behandeling om enkele weken hersteltijd tussen behandelingen in te plannen.

Interesse?

Ben je benieuwd geworden of deze behandeling voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag zoeken naar een oplossing voor jouw littekens.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Je kunt een prikkend gevoel kunnen merken terwijl we de behandeling uitvoeren. Het is een beetje vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen je huid aan schiet. Gelukkig geven de meeste klanten aan de behandeling niet als pijnlijk te ervaren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Littekens zijn er in alle vormen en maten. De ene is dieper dan de ander. Daardoor is het per litteken verschillend welke resultaten we kunnen halen. We zullen daarom altijd eerst met je mee moeten kijken voordat we kunnen aangeven hoeveel behandelingen we verwachten nodig te hebben. Gemiddeld merken we goede resultaten bij 4 tot 6 behandelingen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.