Pigmentvlek verwijderen

Ken je dat gevoel wanneer je in de spiegel kijkt en die ongewenste donkere plekjes op je huid opmerkt? Veel mensen hebben last van pigmentvlekken. Het kan soms frustrerend zijn om ze te zien verschijnen. Maak je geen zorgen, we kunnen deze vlekjes verwijderen.

Neem contact op

Wat is een pigmentvlek?

Een pigmentvlek is een plekje op je huid dat donker van kleur is. Pigmentvlekken kunnen op alle leeftijden voorkomen, wel is de kans op deze plekjes op latere leeftijd groter. Deze plekken ontstaan door een ophoping van melanine, het stofje dat je huid voorziet van een donkere kleur. Deze ophopingen kunnen ontstaan door (te veel) blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en letsel aan de huid.

Behandelplan

Om pigmentvlekken te verwijderen maken wij gebruik van lasertherapie. Door middel van een speciale laser wordt een puls in de huid geschoten die het pigment op de desbetreffende plek wegneemt. De apparatuur zorgt ervoor dat alleen het pigment in de huid geraakt wordt en dat de omliggende huid niet beschadigd wordt.

Interesse?

Wil jij van je pigmentvlekken af? Onze huidtherapeuten helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw probleem. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Doordat we kleine elektrische stroompjes je huid in schieten zul je kleine prikjes voelen tijdens de behandeling. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje dat tegen je huid aan wordt geschoten. Onze klanten geven aan dat de behandeling goed vol te houden is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het kan per pigmentvlek verschillend zijn hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is afhankelijk hoe diep de pigmentvlek in de huid zit. Een kleine oppervlakkige pigmentvlek, die niet heel diep zit, heeft 1 tot 2 behandelingen nodig. Een diepere pigmentvlek is lastiger te behandelen en heeft daardoor 5 tot 8 behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.