ME-Line

Naarmate we ouder worden kunnen er steeds meer huidproblemen ontstaan waaronder pigmentvlekken. Soms heb je het gevoel dat deze plekken maar niet weg willen gaan. Maak je geen zorgen, met onze ME-Line behandeling kunnen we jou helpen om deze plekken te verminderen.

Neem contact op

De behandelingen

De ME-line behandeling zorgt ervoor dat pigment vermindert. De behandeling bestaat uit 2 gedeeltes waarvan een masker behandelingen en een ID behandeling waarbij we gebruik maken van microneedling. Ook krijg je producten voor thuis mee zodat de behandeling een zo goed mogelijk resultaat heeft.

De maskerbehandeling

Voordat deze behandeling begint zullen we de huid eerst goed reinigen. Daarna zal er een peeling masker worden toegebracht, deze moet vervolgens zo’n 15 minuten intrekken. Na 15 minuten zullen we het masker nogmaals aanbrengen voor een optimaal resultaat. Ook dit masker zal 15 minuten moeten intrekken. Na de 2 maskers maken we je gezicht weer goed schoon. Daarna zullen we een moisturizer en een BB-cream met SPF toebrengen.

De ID-behandeling

Omdat je huid wat tijd nodig heeft om te herstellen is de tweede behandeling pas na 2 tot 3 weken. Als eerste reinigen we grondig je huid. Daarna zullen we met behulp van micro needling kleine ampulen in de huid schieten die ervoor zorgen dat het pigment van binnenuit wordt vernietigd. Hierdoor zal de bruine kleur van de pigmentvlek uiteindelijk gaan verdwijnen. Een bijkomend voordeel is dat er door de microneedling behandeling ook collagaan en elastine wordt aangemaakt wat de huid ook nog eens verjongt. Na de behandeling zullen we je gezicht weer goed schoonmaken en een herstellende crème aanbrengen.

Thuisproducten

Voor een zo goed mogelijk resultaat is het belangrijk om ook thuis onze producten aan te brengen. Wanneer deze producten op een juiste manier worden gebruikt wordt de werking van ME-Line behandelingen versterkt. De producten bestaan uit een combinatie van serums, emulsies en gels. Deze producten zorgen voor een goede hydratatie van de huid zodat deze optimaal kan herstellen. Ook zorgen deze producten ervoor dat de kans op nieuwe pigmentvlekken zullen afnemen.

Interesse?

Het je interesse in een ME-Line behandeling? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we naar de beste aanpak voor jouw huid.

Neem contact op

Doen de behandelingen pijn?

Bij het masker wordt een crème aangebracht die een tintelend gevoel kan veroorzaken op de huid. Ook kan de huid wat warm en gloeiend aanvoelen, hiervoor kunnen we verkoelende producten aanbrengen. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Voor de microneedling behandeling geven onze klanten aan dat het voelt alsof er met een elastiekje tegen de huid geschoten wordt. De behandeling is gevoelig maar gelukkig niet pijnlijk.

Duur van de behandeling

Omdat iedere huidaandoening anders is kunnen we lastig inschatten hoeveel behandelingen er nodig zijn. We zullen voor elke behandeling je huid grondig bekijken en zullen je daarna een advies op maat geven. In de meeste gevallen raden wij aan om tussen de peeling en de behandeling 4 tot 6 weken in te laten zitten. Op deze manier kunnen de cellen herstellen en komt de werking het beste tot zijn recht.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.