Jane Iredale® (Camouflerende) make-up

Heeft u oneffenheden door huidproblemen of wenst u graag een mooie make-up basis? De producten van Jane Iredale® kunnen u hierbij helpen. Wij voeren het merk Jane Iredale® als aanvulling op onze camouflagetherapie en kunnen hiermee ook bij de meest gevoelige huiden een mooie make-up basis verzorgen.
 
Jane Iredale® kan bij verschillende indicaties toegepast worden om een meer egale teint te krijgen:
- AcneJane logo
- Rosacea
- Donkere kringen onder de ogen
- Rode vlekken in het gezicht
- Eczeem
- Pigmentvlekken
- Vale huid
 
De basis make-up van Jane Iredale® bestaat uit de keuze van een foundation in de vorm van een BB-cream of een poeder, zoals de goed dekkende PurePressed Base. De meeste oneffenheden kunnen hiermee al verhuld worden. Wat de basis zo compleet maakt is dat het vier belangrijke functies in één is, namelijk foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging. Mocht deze basis toch niet genoeg zijn, is het mogelijk om meer opvallende plekken nog verder te verhullen met verschillende aanvullingen in de concealers.
 
IMG 8169
De poeders bestaan uit zuivere minerale pigmenten en er wordt géén gebruik gemaakt van talk. Hierdoor geven de producten een buitengewone dekking en hoeft er minimaal bijgewerkt te worden. Door de samenstelling zijn de producten niet-comedogeen en olievrij.
 
De mineralen hechten zich uitstekend aan elkaar, zodat ze niet uitlopen, lijntjes vormen of vervagen, ook niet bij het gebruik met meerdere producten van Jane Iredale®. De producten hebben ontstekingswerende ingrediënten en deze dragen bij aan gezondheid van uw huid. Tevens bevatten de producten geen parabenen en fenoxyethanol. Om de mooie basis goed aan te vullen hebben we ook nog blushes, bronzers, highlighters, eyeliners, wenkbrauwen, mascara’s en lippenstiften in ons assortiment.