Huidtherapie

Krijg weer een gezonde, stralende en gehydrateerde huid met een van onze huidtherapieën. Onze behandelingen variëren van het verwijderen van haartjes tot het behandelen van acne en pigmentvlekken.

Acne

Acne kan buitengewoon vervelend zijn. Deze huidaandoening, die zich op elke leeftijd kan voordoen, kenmerkt zich door puistjes, mee-eters of ontstekingen. Gelukkig kan acne bij ons behandeld worden.

Lees verder

Camouflagetherapie

Soms zijn er huidproblemen die niet volledig te genezen of te verbeteren zijn, dat kan zowel frustrerend als storend zijn. Soms kan het voorkomen dat huidproblemen niet helemaal verdwijnen. Het kan dan een optie zijn om het probleem te camoufleren met make-up of andere cosmetische middelen. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.

Lees verder

Coagulatie

Heb je last van huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld wratjes of pigmentvlekken en wil je hier iets aan doen? Met coagulatie zorgen we dat jij weer een gladde en egale huid krijgt.

Lees verder

Elektrisch ontharen

Heb jij last van ongewenste lichaamshaargroei die maar terug blijft komen? We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn en bieden daarom professionele behandelingen die zich specifiek richten op permanente ontharing.

Lees verder

Microdermabrasie

Sommige mensen hebben last van een futloze of droge huid, weer anderen hebben last van een te vette of niet schone huid. Ook kunnen mensen last hebben van zonbeschadiging aan de huid of acnelittekens. Dit kan allemaal erg vervelend zijn. Gelukkig kunnen we deze klachten voor je verminderen met microdermabrasie.

Lees verder

Peeling

Naarmate je ouder wordt verandert er veel aan je huid. Er kunnen problemen ontstaan als fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, acne of vervelende littekens. Hier kun je soms veel last van hebben. Wij kunnen de klachten verminderen met een van onze peelings zodat je weer een gezonde en stevige huid krijgt!

Lees verder

Microneedling

Met je huid kan van alles mis zijn, er kunnen fijne lijntjes, rimpels of een grove huidstructuur ontstaan, hierdoor kan je huid er soms wat verouderd uit zien. Ook kun je bijvoorbeeld een litteken hebben wat je onzeker maakt of je aan een nare herinnering doet denken. Wij kunnen deze klachten voor je verminderen met een microneelding behandeling.

Lees verder

ME-Line

Interesse? Het je interesse in een ME-Line behandeling? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we naar de beste aanpak voor jouw huid.

Lees verder

Retinol

Interesse? Benieuwd naar wat de NeoStrata ProSystem Retinol Peel voor jouw huid kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen jouw huid kunnen verbeteren.

Lees verder