Huidadvies

Zie je door de bomen het bos niet meer als het op je huid aankomt? Wil maar niets helpen? Heb je advies nodig? Bij ons ben je van harte welkom en denken we graag met je mee.

Neem contact op

Doe niet zomaar iets

Wanneer het op je huid aankomt, is het belangrijk om niet zomaar iets te doen. Een goede verzorging van je huid is belangrijk en kan je veel tijd geld en zorgen besparen. Sommige mensen doen maar wat en beseffen niet dat klachten daardoor soms alleen maar erger kunnen worden. Wij raden daarom aan altijd een gespecialiseerde huidtherapeut met je mee te laten kijken. We kunnen bijvoorbeeld een uitgebreide analyse van jouw huid maken, of je voorzien van make-upadvies voor jouw huidaandoening.

Interesse?

Heb jij advies nodig over een huidaandoening of wil je make-upadvies? Bij ons ben je van harte welkom. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je bent bij ons met elke vraag en zo vaak als je wil welkom! We zullen je uiteraard voorzien van adviezen zodat je ook zonder onze hulp je make-up gebruik kan perfectioneren.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.