Oedeem en litteken

Met integrale oedeemtherapie kunnen we verschillende vormen van oedeem behandelen, zoals lymfoedeem, veneus en lipoedeem. Lymfoedeem is de ophoping van lymfevocht in het lichaam. Dit kan overal voorkomen, het meest bekende is lymfoedeem na de behandeling van borstkanker, huidkanker of gynaecologische kanker. Als lymfoedeem niet behandeld wordt zullen de klachten steeds erger worden. Daarom is de juiste behandeling in een vroeg stadium belangrijk!

Brandwonden

Brandwonden zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen je erg onzeker maken en herinneren je vaak aan een nare gebeurtenis. Wij kunnen je helpen om deze plekken minder zichtbaar te maken.

Lees verder
Oedeem behandeling

Lipoedeem

Het kan voorkomen dat je als gevolg van oedeem pijnlijke en vermoeide armen of benen hebt. Dit komt door de ophoping van vocht onder je huid. Oedeem kan een zorgwekkende kwestie zijn die veel vervelende klachten met zich meebrengt in het dagelijks leven. Gelukkig kunnen wij je helpen om je leven met oedeem een stuk aangenamer te maken.

Lees verder

Veneus oedeem

Als gevolg van oedeem kun je last krijgen van je benen en enkels. Dit kan soms er veel pijn geven. Ook kan het je leven behoorlijk beperken. Wij kunnen je levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren door een van onze therapieën bij je toe te passen.

Lees verder

Lymfoedeem

Na een operatie aan bijvoorbeeld kanker kan er oedeem ontstaan. Hierdoor kun je last krijgen van vervelende vochtophopingen onder je huid. Dit kan voor veel ongemakken zorgen. Wij kunnen deze plekken voor je behandelen.

Lees verder

Littekentherapie

Littekens zijn vaak permanente beschadigingen aan je huid. Dit kunnen vervelende plekken zijn die je onzeker maken. Ook kunnen ze je herinneren aan een nare herinnering. Wij kunnen je helpen deze plekken minder zichtbaar te maken.

Lees verder

Endermologie (LPG)

Het kan voorkomen dat je last krijgt van vochtophopingen of littekens. Deze plekken kunnen je storen en zelfs pijnlijk zijn. Wij kunnen je van deze vervelende plekken afhelpen door middel van endermologie.

Lees verder

Therapeutisch elastische kousen

Vochtophopingen onder je huid kunnen vervelende klachten zoals jeuk, kramp en vermoeide/onrustige benen met zich meebrengen. Dit kan erg vervelend zijn. Therapeutisch elastische kousen kunnen in dit geval een oplossing bieden. Wij kunnen je hierin begeleiden zodat de klachten afnemen.

Lees verder

Wondzorg

Heb jij last van wonden die maar niet goed willen herstellen? Naast dat dit erg vervelend kan zijn geeft het ook risico op infecties en andere nare gevolgen. Wij kunnen je helpen om jouw wonden zo goed mogelijk te laten herstellen.

Lees verder