Camouflagetherapie

Soms zijn er huidproblemen die niet volledig te genezen of te verbeteren zijn, dat kan zowel frustrerend als storend zijn. Soms kan het voorkomen dat huidproblemen niet helemaal verdwijnen. Het kan dan een optie zijn om het probleem te camoufleren met make-up of andere cosmetische middelen. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres.

Neem contact op

Wat is camouflagetherapie?

Camouflagetherapie is, in tegenstelling tot de andere behandelingen, geen behandeling die een aandoening geneest. Sommige plekken zijn, hoe vervelend dat ook is, nou eenmaal niet te genezen. Bij camouflagetherapie wordt daarom bij dit soort situaties speciale make-up gebruikt om permanente huidoneffenheden zoals littekens of andere huidaandoeningen minder zichtbaar te maken. Daarnaast leren we je hoe je deze technieken thuis kunt toepassen, zodat je hiermee zelf ook aan de slag kunt.

Persoonlijk behandelplan

Als eerst wordt je huid, door een van onze specialisten, beoordeeld om te bepalen welke camouflage voor jou het meest geschikt is. Om zelf de producten thuis goed te kunnen gebruiken, zullen wij je leren hoe je de camouflage aanbrengt, inclusief het eventueel mengen van kleuren.

Camouflagetherapie voor:

  • Hypopigmentatie (te veel/weinig pigment)
  • Vitiligo (pigmentverlies van huid en haar)
  • Rosacea (rode verkleuring van de huid)
  • Littekens
  • Couperose (rode adertjes)
  • Wijnvlekken
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Acne
  • Brandwondenlittekens
  • Na chirurgische ingrepen

Onze producten

We werken met speciale camouflagemiddelen van merken zoals Jane Iredale®. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de structuur en kleur van de huid te egaliseren. Dit zorgt ervoor dat huidproblemen minder opvallen.

Veegvaste producten

De gebruikte camouflageproducten zijn ontworpen om veegvast te zijn, waardoor ze niet op kleding afgeven en ook nog eens waterbestendig zijn. Dit zorgt voor een langdurig en natuurlijk ogend resultaat.

Interesse?

Benieuwd of camouflagetherapie iets voor jou kan zijn? Onze ervaren huidtherapeuten helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw huidprobleem. Aarzel niet en kom vandaag nog met ons in contact. Samen kijken we welke behandeling het beste bij je aansluit.

Neem contact op

Veranderende huid

Doordat de huid regelmatig verandert kan het voorkomen dat de huidige make-up niet meer past bij je huid. Mocht je weer toe zijn aan nieuw advies dan staan we uiteraard opnieuw voor je klaar en kijken we graag mee naar jouw situatie.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.