Huidverjonging

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid ook ouder. Hierdoor kunnen we allemaal last krijgen van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een ongelijkmatige huidskleur. Gelukkig kunnen wij hier iets aan doen!

Neem contact op

Laserbehandeling

Wij voeren huidverjonging uit met de Frax1550, een speciaal laserapparaat. Tijdens de behandeling worden er met deze laser kleine gaatjes in de huid geschoten. De huid zal hier op reageren door te gaan herstellen. Dit bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om nieuw weefsel aan te maken.

Het ‘gummetje’

In de praktijk wordt deze behandeling vaak aangeduid als ons “gummetje,” waarmee we fijne lijntjes en littekentjes kunnen verminderen. Het bijzondere aan deze behandeling is dat de opperhuid intact blijft. Dit zorgt ervoor dat de huid niet rood wordt en er verder geen herstelperiode nodig is. Hierdoor kun je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

Interesse?

Is huidverjonging mogelijk iets voor jou? Neem vandaag nog contact met ons op. Een van onze specialisten staat je graag te woord.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk

Tijdens de behandeling schieten we wat elektrische stroompjes door je huid en dat kan prikkend aanvoelen. Het is een beetje vergelijkbaar met wanneer iemand een elastiekje tegen je huid laat knappen. Maak je geen zorgen, de meeste klanten geven aan dat de behandeling prima te verdragen is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt ligt aan de huidaandoeningen waar je last van hebt en jouw huidtype. We zullen vooraf met je meekijken en zullen je aangeven hoeveel behandelingen we nodig denken te hebben. Gemiddeld ervaren we goede resultaten bij 3 tot 5 behandelingen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.