Vaatjes

Heb jij last van zichtbare (rode of blauwe) bloedvaatjes die dicht op je huid liggen? Dit kan erg vervelend zijn en je een onzeker gevoel geven. Wij kunnen je hier vanaf helpen.

Neem contact op

Wat zijn vaatjes

Met vaatjes bedoelen we rode of blauwe bloedvaatjes die dicht onder de huid liggen en zichtbaar kunnen zijn. Deze bloedvaten worden zichtbaar omdat ze wijder zijn geworden dan andere bloedvaten.

Wat te doen tegen vaatjes

Vaatjes kunnen behandeld worden door middel van lasertherapie. Hierbij worden met kleine naaldjes minigaatjes in de huid gemaakt die vervolgens verwarmd worden. Hierdoor zetten de eiwitten op die plek uit en hierdoor zullen de vaatjes stollen en verdwijnen. Het lichaam zal het gestolde vaatje vanzelf opruimen. Na de behandeling zal de huid wat rood worden, maar dit neemt binnen enkele dagen af.

Na de behandeling

Na de behandeling kan het zijn dat de huid wat gezwollen is. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren na de behandeling. Indien nodig kan de huid extra gekoeld worden. Het lichaam zal de gestolde vaatjes binnen enkele weken helemaal opgeruimd hebben.

Interesse?

Wil je iets doen tegen je vaatjes? Neem dan contact met ons op en we kijken graag met je mee hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Het kan zijn dat er tijdens de behandeling een licht prikkend gevoel ontstaat. Dit komt door de laser die de huid in gaat. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje dat tegen je huid aan wordt geschoten. Het gevoel van de behandeling wordt als prima vol te houden beschouwd en is niet pijnlijk.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Vaatjes kunnen behoorlijk verschillen van persoon tot persoon, waardoor het moeilijk is om precies te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Het is afhankelijk van de grootte van de vaatjes en hoe dicht de vaatjes op de huid liggen. Ook heeft de ene persoon meer vaatjes dan de ander. Gemiddeld ervaren we goede resultaten binnen 2 tot 3 behandelingen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.