Make-up

Make-up is er in eindeloze varianten en merken. Maar welke moet je nou kiezen? Heb je er wel eens aan gedacht om advies hierover in te winnen? Bij ons ven je van harte welkom voor een passend advies voor jouw huid.

Neem contact op

Persoonlijk advies

Wij kunnen je voorzien van een persoonlijk advies en handige tips om jou te helpen om de perfecte make-up keuzes te maken. We kunnen je onder andere helpen bij huidaandoeningen zoals acne, rosacea, donkere kringen onder de ogen, rode vlekken in het gezicht, eczeem, pigmentvlekken, of een vale huid.

Pure make-up

De poeders bevatten zuivere minerale pigmenten en zijn vrij van talk, waardoor ze uitstekende dekking bieden en nauwelijks bijgewerkt hoeven te worden. Dankzij de samenstelling zijn de producten niet-comedogeen en olievrij.

De mineralen hechten zich goed aan elkaar, waardoor ze niet uitlopen, lijntjes veroorzaken of vervagen, zelfs wanneer ze worden gecombineerd met andere producten van Jane Iredale®. Bovendien bevatten de producten ontstekingsremmende ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van jouw huid. Ze zijn ook vrij van parabenen en fenoxyethanol. Naast de basisproducten bieden we blushes, bronzers, highlighters, eyeliners, wenkbrauwproducten, mascara’s en lippenstiften aan om jouw look compleet te maken.

Jane Iredale®

Een make-up merk waar wij goede resultaten bij merken is Jane Iredale®. De basis make-up van Jane Iredale® bevat een ruime keuze tussen de keuze tussen een foundation in de vorm van een BB-cream of een poeder, zoals de dekkende PurePressed Base. Hiermee kunnen de meeste oneffenheden goed worden gecamoufleerd. Wat deze basis zo bijzonder maakt, is dat het vier essentiële functies in één product combineert: foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging. Als de basis toch niet voldoende is, kan je aanvullende concealers gebruiken om opvallende plekken nog beter te verbergen.

Interesse?

Heb jij behoefte aan persoonlijk make-upadvies? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we naar de beste opties voor jou.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na een sessie ben je er klaar voor om deze make-up routine zelf thuis toe te passen. Maar omdat je huid constant kan veranderen kan het zijn dat je op een ander moment nieuw advies nodig hebt. Je bent dan van harte welkom om opnieuw make-up advies in te komen winnen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.