Huidanalyse

Soms weet je niet meer wat je met je huid aan moet en wat er nou precies aan de hand is met je huid. Wij kunnen een analyse van je huid maken, zodat we jou gericht kunnen behandelen.

Neem contact op

Huidanalyse met de Observ 520

Wij kunnen een analyse van jouw gezichtshuid maken door middel van de Observ520. Dit is een speciaal apparaat dat gebruik maakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, waardoor we met 5 verschillende lampen jouw huid en eventuele huidaandoeningen zichtbaar kunnen maken.

Persoonlijk behandelplan

Aan de hand van de gemaakte foto’s zullen we samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen voor jouw huid. Na de behandeling kunnen we opnieuw foto’s maken om zo te kunnen zijn of de klachten zijn afgenomen.

Interesse?

Benieuwd of een analyse van jouw huid een oplossing kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We raden je altijd aan om twee scans te laten maken. Één scan voor de behandeling en één scan na de behandeling. Doordat je huid constant verandert kunnen nieuwe huidproblemen zich voordoen op een later moment. We kunnen dan in overleg een nieuwe scan inplannen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.