Peeling

Naarmate je ouder wordt verandert er veel aan je huid. Er kunnen problemen ontstaan als fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, acne of vervelende littekens. Hier kun je soms veel last van hebben. Wij kunnen de klachten verminderen met een van onze peelings zodat je weer een gezonde en stevige huid krijgt!

Neem contact op

Wat is een peeling?

Je huid bestaat uit heel veel cellen, sommige hiervan zijn dode huidcellen. Deze dode cellen blijven soms achter op je huid waardoor er een grauw uiterlijk kan ontstaan. Bij een peeling worden deze dode huidcellen, ook wel comedonen genoemd, verwijderd. Door regelmatig een peeling te doen zal je huid sneller overgaan tot het aanmaken van nieuwe huidcellen waardoor je weer een frisse en gezonde huid krijgt.

Persoonlijke behandeling

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen beginnen we altijd eerst met een grondige huidanalyse. Zo kunnen we jou een zo goed mogelijke behandeling geven. Voor de behandeling maken we je huid goed schoon. Daarna brengen we een vloeistof aan op je huid die meerdere zuren bevat. Deze zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen zullen oplossen. Het voordeel van deze zuren is dat het tot diep in de huid doordringt.

Na de behandeling

We zullen je na de behandeling voorzien van een verkoelende en verzorgende crème. Hierdoor zal de huid al een stuk beter aanvoelen. Toch kan de huid na de behandeling rood zijn, strakker aanvoelen en na enkele dagen kan er een lichte schilfering optreden. De mate hiervan is afhankelijk van de gekozen peeling en de hoeveelheid behandelingen. We zullen je ook advies mee geven voor thuis zodat je de plekken bijvoorbeeld zelf kunt koelen en verzorgen.

Voor en na

Interesse?

Is een peeling iets voor jou? Een van onze medewerkers staat je graag te woord om jouw huidproblemen op te lossen. Neem vandaag nog contact met ons open.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Bij de behandeling zelf wordt een crème aangebracht, dit doet verder geen pijn. Wel ervaren sommige klanten een tintelend en prikken gevoel nadat de crème is aanbracht. De huid kan enkele dagen gevoelig en warm aan blijven voelen. De behandeling wordt door onze klanten als gevoelig, maar niet pijnlijk, ervaren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de klachten die je hebt en de conditie van je huid. Wij merken een goed resultaat bij onze klanten tussen de 1 en de 6 behandelingen. We zullen voorafgaand aan de behandeling goed naar je huid kijken en je een advies hierin geven.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.