Microneedling

Met je huid kan vanalles mis zijn, er kunnen fijne lijntjes, rimpels of een grove huidstructuur ontstaan. Hierdoor kan je huid er soms wat verouderd uit zien. Ook kun je bijvoorbeeld een litteken hebben wat je onzeker maakt of je aan een nare herinnering doet denken. Wij kunnen deze klachten voor je verminderen met een microneelding behandeling.

Neem contact op

Wat is microneedling?

Microneedling is een techniek waarbij er met miniscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Het lichaam zal deze gaatjes gaan ‘genezen’ en zal daarbij collagaan en elastine aanmaken. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger, sterker, weerbaarder, egaler gekleurd en gladder wordt. Door deze behandeling zullen ook littekens en rimpels minder zichtbaar worden.

De huid kan na de behandeling wat rood en licht opgezwollen zijn. Geen zorgen, dit zal binnen 3 dagen vanzelf wegtrekken.

Is microneelding pijnlijk?

Hoe gevoelig microneelding is, ligt aan de behandeling. We kunnen behandelen op verschillende huidlagen waaronder de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De opperhuid is zo goed als gevoelloos, vanaf de lederhuid zal de behandeling voelbaar zijn. Klanten ervaren de behandeling als prima vol te houden.

Microneedling voor

  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Vergrote poriën
  • Littekens van acne en brandwonden
  • Striae & striemen
  • Pigmentatie problemen
  • Algehele huidverbetering

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over microneedling? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de beste oplossing voor jouw huid.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen je precies nodig hebt, hangt af van wat er met je huid aan de hand is. Meestal zien mensen mooie veranderingen ergens tussen de 3 en 8 keer. We kijken eerst naar jouw huid voordat we beginnen en vertellen je dan wat het beste voor jouw huid is.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.