Ontharing

Ongewenste haargroei kan een vervelend probleem zijn dat steeds maar weer terugkomt. Gelukkig kunnen deze haren definitief door ons weggehaald worden.

Neem contact op

Haargroei

De ene persoon heeft meer last van (ongewenste) haargroei dan de andere. Dit heeft te maken met genetica, de aanmaak van hormonen en je leeftijd. Hormonen zoals testosteron hebben een grote invloed op de haargroei. De hoeveelheid hiervan kan per persoon aanzienlijk verschillen en daarmee ook de haargroei. Daarom kan het zo zijn dat de ene persoon er meer last van heeft dan de ander.

Ontharing met laser

Om ongewenste haren voorgoed te kunnen verwijderen maken wij gebruik van een speciaal laserapparaat. Deze vorm van ontharen werkt bijna voor ieder huidtype en haarsoort, bij zowel mannen als vrouwen, zolang de haren maar donkerder zijn dan de huidskleur.

De laserbehandeling

Bij de behandeling wordt de puls van een laser de huid in geschoten op de plek waar een haarzakje zit. Door deze puls wordt het haarzakje vernietigd en zo zal er geen nieuwe haar teruggroeien. Omdat er bij deze behandeling veel warmte vrijkomt, wordt er gebruikgemaakt van een gekoelde kop van het laserapparaat. Hierdoor wordt je huid goed beschermd. Ook zullen we na de behandeling verkoelende gel aanbrengen.

Interesse?

Ben je benieuwd of we iets voor jouw haargroei kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Omdat we bij ontharing gebruik maken van een laser kan het gevoelig zijn wanneer we de laser het haarzakje in schieten. De meeste van onze klanten geven aan dat het niet pijnlijk is maar wel gevoelig. Het voelt een beetje als een elastiekje dat tegen je huid aan komt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Haargroei kan erg verschillen zijn. De ene persoon heeft dikkere haren dan de ander. Ook kan de hoeveelheid nogal verschillen per persoon. Het is daarom lastig om te zeggen hoeveel behandelingen we hiervoor nodig hebben. We zullen eerst uw haargroei bekijken en kunnen je daarna vertellen hoeveel behandelingen we nodig denken te hebben. Bij 6 tot 8 behandelingen kunnen we bij de meeste van onze klanten een afname van maar liefst 90% van de haargroei realiseren.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.