Huidverbetering

Huidproblemen kunnen zich voordoen in veel varianten. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van littekens, een verouderde huid, fijne lijntjes, rimpels en grove huidstructuur. Dit kan soms erg vervelend zijn. Gelukkig kunnen we je van deze klachten afhelpen met een onze huidverbeteringstherapieën.

Neem contact op

Onze behandelingen

Met behulp van verschillende therapieën, zoals microdermabrasiemicroneedling en peeling, kunnen we jouw huidprobleem behandelen.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling waarbij je huid licht vacuüm word gezogen, vervolgens worden er microkristallen langs de huid gehaald. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huiddoorbloeding bevorderd. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor je een gezonde huid krijgt.

Microneedling

Bij microneedling worden kleine naaldjes in de huid geprikt zodat het lichaam de huid zal gaan ‘genezen’ hierdoor wordt de huid steviger, sterker, weerbaarder, egaler gekleurd en gladder.

Peeling

Een peeling behandeling waarbij dode huidcellen vernieuwd worden, hierdoor wordt het natuurlijke herstel van cellen bevorderd waardoor je een fris en stalende huid krijgt.

Interesse?

Benieuwd of een van deze behandelingen iets voor jou is, neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is afhankelijk van het type behandeling. Zie hieronder een overzicht van het aantal geschatte behandelingen per behandeling.

  • Voor microdermabrasie zijn 5 tot 15 behandelingen nodig.
  • Voor microneedling zijn 3 tot 8 behandelingen nodig.
  • Voor peelings zijn 1 tot 6 behandelingen nodig.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.