Wondzorg

Heb jij last van wonden die maar niet goed willen herstellen? Naast dat dit erg vervelend kan zijn geeft het ook risico op infecties en andere nare gevolgen. Wij kunnen je helpen om jouw wonden zo goed mogelijk te laten herstellen.

Neem contact op

Persoonlijk behandelplan

Een gezonde huid zal wonden snel genezen, soms kan het zijn dat het lichaam dit niet goed doet. Dankzij onze kennis in wondverzorgingsmaterialen en het vatenstelsel, kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen voor jouw situatie. Hierdoor hoeft het herstel van je wond niet maandenlang te duren.

Oedeem en wondgenezing

Bij lipoedeemveneusoedeem en lymfoedeem werkt de doorbloeding van je lichaam minder goed op sommige plekken. Hierdoor kan het voorkomen dat wonden onvoldoende voedingsstoffen krijgen om fatsoenlijk te kunnen herstellen. Dit zorgt ervoor dat wonden maar niet genezen. Gelukkig kunnen we dit goed behandelen. Wil je hier meer over weten klik dan eens op een van de links.

Interesse?

Ontdek hoe we jouw wondgenezing kunnen versnellen. En laat dit niet op zijn beloop. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat wonden ontzettend kunnen verschillen is het niet te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is afhankelijk van het herstel en je gezondheid.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.