Endermologie (LPG)

Het kan voorkomen dat je last krijgt van vochtophopingen of littekens. Deze plekken storend en zelfs pijnlijk zijn. Wij kunnen je van deze vervelende plekken afhelpen door middel van endermologie.

Neem contact op

Hoe werkt endermologie?

Bij endermologie wordt de huid gemasseerd met een speciaal LPG-apparaat, het apparaat zuigt de huid omhoog en rolt het vervolgens weer af. Dit zorgt ervoor dat het onderhuidse bindweefsel losgemaakt wordt wat toe- en afvoer van bloed bevordert. Hierdoor kunnen specifieke plekken beter herstellen en zullen deze er beter uit gaan zien. Ook kan endermologie helpen bij het afvoeren van bijvoorbeeld vervelende vetophopingen bij lipoedeemveneus-oedeem of lymfoedeem.

Endermologie met LPG-pak

Tijdens de endermolgie behandeling kan er een speciaal pak worden gedragen. Dit pak zorgt er voor dat de huid gelijkmatig verdeeld is om zo de effectiviteit van de behandeling te vergroten.

Hoe kan enderomologie helpen?

Endermologie kan onder andere worden ingezet voor:

Interesse?

Ben je benieuwd of endermologie een oplossing voor jou kan zijn, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal endermologie behandelingen is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We kijken altijd samen met je mee naar een zo goed mogelijk behandeltraject. Gemiddeld merken we dat er vanaf 8 behandelingen een goed resultaat merkbaar is.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.