Elektrisch ontharen

Heb jij last van ongewenste lichaamshaargroei die maar terug blijft komen? We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn en bieden daarom professionele behandelingen die zich specifiek richten op permanente ontharing.

Neem contact op

De behandeling

Een oplossing om voorgoed afscheid te nemen van deze vervelende haren is elektrisch ontharen. Voordat we beginnen met behandelen zullen eerst de huid goed reinigen. Daarna zullen we overgaan tot het behandelen waarbij we gebruik maken van een laser. Hierbij wordt gebruikgemaakt van dunne naalden om stroom toe te dienen in de haarfollikel, wat het haarzakje vernietigt. Dit zorgt ervoor dat de haar loslaat en kan worden verwijderd. De haar zal op deze plek ook niet meer teruggroeien.

Is de behandeling pijnlijk?

Omdat we bij ontharing gebruik maken van een laser kan het gevoelig zijn wanneer we de laser het haarzakje in schiet. De meeste van onze klanten geven aan dat het niet pijnlijk is, maar wel gevoelig. Het voelt een beetje als een elastiekje dat tegen je huid aan komt.

Interesse?

Wil je kijken of elektrisch ontharen iets voor jou kan zijn? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kijken we hoe we jouw haargroei kunnen verminderen.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haar, je leeftijd en je gezondheid. Bij forse haargroei zal er in het begin elke week een behandeling nodig zijn. Na een aantal maanden zal dit afgebouwd kunnen worden naar eens in de 1 à 2 maanden. Na 2 tot 3 jaar zal er, mits er geen gezondheids- of medicamenteuze factoren zijn die de overbeharing veroorzaken, een flinke vermindering van de haargroei te zien zijn.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.