Lichaamsmassage

Heb jij last van stress, spanning of stijve spieren? of heb je gewoon zin in een lekkere massage, maar voel je je onzeker door omdat je huidproblemen hebt? Bij ons ben je, ongeacht je huidaandoening, van harte welkom.

Neem contact op

Massage met zorg

In onze praktijk merken we dat sommige mensen graag een massage zouden willen ondergaan, maar dit niet durven vanwege bestaande gezondheids- of huidproblemen. Daarom bieden we ook lichaamsmassages aan, waarbij zorg, verzorging, aandacht en ontspanning centraal staan. Onze huidtherapeuten Jeune de Graaf en Tessy Brons kunnen jou hier meer over vertellen.

Interesse?

Wil jij even heerlijk ontspannen of heb je vragen over de opties voor jouw huidaandoening? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.