Brandwonden

Brandwonden zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen je erg onzeker maken en herinneren je vaak aan een nare gebeurtenis. Wij kunnen je helpen om deze plekken minder zichtbaar te maken.

Neem contact op

Hoe ontstaan brandwonden?

Brandwonden kunnen ontstaan wanneer hitte, chemische stoffen, elektriciteit of straling in aanraking komen met je huid. Doordat de huid dermate beschadigd is geraakt kan het lichaam de plek niet (volledig) herstellen. Het resultaat is een brandwond op de huid.

Nazorg brandwonden

Manieren om brandwonden te behandelen zijn massage, endermologie (massage voor het weefsel), lasertherapie (behandeling met pulsen) en camouflagetherapie (behandeling met make-up). Het doel van de behandeling is om het litteken beter aan te laten voelen en minder zichtbaar te maken, zodat deze als minder storend ervaren wordt.

Behandeling op maat

Voor de behandeling zullen we eerst jouw huid gronding inspecteren en daarna kijken we samen met jou welke behandelmethode het best bij je past zodat we samen voor een zo goed mogelijk resultaat kunnen gaan.

Resultaat


Als u meer wilt weten over Alhydran, bekijk dan de casestudie door op de onderstaande knop te klikken.

Bekijk resultaat

Interesse?

Benieuwd of we iets voor jouw brandwonden kunnen betekenen of heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. We kijken graag met je mee.

Neem contact op

Samenwerkingen

Voor het behandelen van brandwonden werken wij samen met verschillende brandwondencentra en De Brandwondenstichting.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat brandwonden erg kunnen verschillen is het niet te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit kan per geval verschillen. Een van onze therapeuten kan jou een passend advies op maat geven.

Resultaat

Als u meer wilt weten over Alhydran, bekijk dan de casestudie door op de onderstaande knop te klikken.

Bekijk resultaat

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.