Pigmentatie

Heb jij last van donkere (pigment)vlekjes op je huid? Dit kan erg storend en vervelend zijn. Bij ons kun je terecht om deze vlekjes minder zichtbaar te maken.

Neem contact op

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn eigenlijk gewoon die donkere plekjes die je soms op je huid ziet. Ze kunnen opduiken omdat je te veel in de zon hebt gezeten of omdat je wat ouder wordt. Doordat je huid een grote hoeveelheid melanine vasthoudt op 1 plek ontstaan deze vlekjes op je huid.

Hoe wordt pigment behandeld?

Pigmentatie kan worden verwijderd door middel van lasertherapie. Door middel van een speciaal laserapparaat, wordt een puls in de huid geschoten waardoor het pigment vernietigd wordt. Het apparaat is zo ingesteld dat alleen het pigment in de huid wordt geraakt zonder de omliggende huid hierbij te beschadigen. Na de behandeling kan de pigmentvlek tijdelijk donkerder worden maar dit verdwijnt binnen enkele weken weer.

Interesse?

Heb jij genoeg van deze pigmentvlekken? Neem dan eens contact met ons op. Samen kijken we hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact op

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling kun je, door de laser, een prikkend gevoel ervaren. Het lijkt een beetje op het gevoel van een elastiekje dat tegen je huid aan komt. Onze klanten geven aan dat dit wel gevoelig is maar gelukkig niet pijnlijk. Hierdoor is de behandeling prima vol te houden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Pigmentvlekken kunnen allemaal net een beetje anders zijn, daardoor is het lastig te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is ook afhankelijk van de diepte van de pigmentvlek. Pigmentvlekken die diep in de huid zitten hebben meer aandacht nodig dan pigmentvlekken die oppervlakkig zijn. Gemiddeld hebben we voor de diepere pigmentvlekken 5 tot 8 behandelingen nodig en door de wat meer oppervlakkige behandelingen 1 tot 2 behandelingen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.