Littekentherapie

Littekens zijn vaak permanente beschadigingen aan je huid. Dit kunnen vervelende plekken zijn die je onzeker maken. Ook kunnen ze je herinneren aan een nare herinnering. Wij kunnen je helpen deze plekken minder zichtbaar te maken.

Neem contact op

Therapie voor littekens

Littekentherapie is een medische behandeling om problemen met littekens te verhelpen of te verminderen. Afhankelijk van jouw situatie zijn er verschillende behandelmogelijkheden mogelijk.

Littekenmassage

Door middel van massage wordt de doorbloeding van de huid bevorderd waardoor de huid beter in staat is om te herstellen, hierdoor zal de kleur van het litteken verminderen. Ook gaat massage huidverklevingen tegen waardoor beter herstel mogelijk is.

Heb je last van littekens en vind je het daardoor vervelend om een ontspanningsmassage te ondergaan? Bij ons ben je hiervoor van harte welkom.

Bindweefselmassage

Bij endermologie wordt een bindweefselmassage gegeven met een LPG apparaat. Hierbij wordt de huid stevig opgepakt en uitgerold. Dit proces verbeterd de doorbloeding waardoor de huid beter kan herstellen. Het resultaat is een soepele en elastische huid.

Siliconenpleisters

Littekens kunnen door middel van siliconenpleisters behandeld worden. Deze pleisters zorgen ervoor dat klachten als jeuk en roodheid afnemen en dat de huid soepeler en zachter wordt.

Lasertherapie

Ook laserbehandelingen kunnen verbetering bij littekens geven. Bij deze behandeling worden er minuscule gaatjes in de huid geprikt, dit zorgt ervoor dat het lichaam deze plek extra goed zal herstellen waardoor het litteken minder zichtbaar wordt.

Interesse?

Wil je je littekens verminderen en een gladdere huid krijgen? Ontdek wat onze littekentherapie voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Littekens kunnen nogal verschillen, de ene is dieper en groter dan de ander. Daarom is het lastig om aan te geven hoeveel behandeling er nodig zijn om dit te verbeteren. Voor kleine littekens hebben we minder behandelingen nodig dan voor grote. We ervaren goede resultaten binnen 2 tot 6 behandelingen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.