Lasertherapie

Lasertherapie maakt oneffenheden in de huid minder zichtbaar. We zetten lasertherapie in bij oneffenheden, pigmentafwijkingen, littekens of een rode huid. Daarnaast kunnen we lasertherapie inzetten voor huidverbetering in de breedste zin van het woord.

Pigmentvlek verwijderen

Ken je dat gevoel wanneer je in de spiegel kijkt en die ongewenste donkere plekjes op je huid opmerkt? Veel mensen hebben last van pigmentvlekken. Maak je geen zorgen, we kunnen deze vlekjes verwijderen.

Lees verder

Huidverjonging

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid ook ouder. Hierdoor kunnen we allemaal last krijgen van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een ongelijkmatige huidskleur. Gelukkig kunnen wij hier iets aan doen!

Lees verder

Littekens

Littekens zijn vaak ongewenste herinneringen aan verwondingen op de huid. Ook kan een litteken een herinnering zijn aan een vervelende gebeurtenis. Wij staan graag voor je klaar om jouw littekens te verminderen.

Lees verder

Ontharing

Ongewenste haargroei kan een vervelend probleem zijn dat steeds maar weer terugkomt. Gelukkig kunnen deze haren definitief door ons weggehaald worden.

Lees verder

Pigmentatie

Heb jij last van donkere (pigment)vlekjes op je huid? Dit kan erg storend en vervelend zijn. Bij ons kun je terecht om deze vlekjes minder zichtbaar te maken.

Lees verder

Vaatjes

Heb jij last van zichtbare (rode of blauwe) bloedvaatjes die dicht op je huid liggen? Dit kan erg vervelend zijn en je een onzeker gevoel geven. Wij kunnen je hier vanaf helpen.

Lees verder