Retinol

Fijne lijntjes, rimpels, acne, een verkleurde huid of een slechte huidstructuur, het kan ons allemaal overkomen. Deze plekken kunnen behoorlijk vervelend zijn en je kan je hier flink aan ergeren. Gelukkig kunnen wij je met onze retinol behandeling van deze klachten afhelpen.

Neem contact op

Wat is retinol?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er momenteel erg veel huidproducten op de markt zijn waar retinol in zit. Dit komt doordat retinol veel voordelen voor je huid kan bieden. Retinol is een andere naam voor vitamine-A zuur. Dit is een product dat vaak wordt gebruikt voor huidverzorging. Retinol heeft als voordeel dat het de aanmaak van nieuwe cellen bevordert. Ook bevordert retinol de aanmaak van collageen en elastine. Dit zijn eiwitten die de huid stevig en elastisch maken.

De behandeling

We beginnen de behandeling met het grondig schoonmaken van je huid. Daarna zullen we de peeling aanbrengen. De peeling moet 8 uur lang blijven zitten, deze zal je dus zelf thuis moeten verwijderen. Geen zorgen, we zullen je precies uitleggen hoe je dat moet doen. Na de peeling is het belangrijk om de huid twee keer per dag te hydrateren met de Neostrata Bionic crème en elke ochtend een SPF bechermen aan te brengen. We raden je factor 50 aan.

Veel water drinken is ook belangrijk voor een zo goed mogelijk resultaat. Het fijne van de De de Neostrata Prosystem Retinol peeling is dat je huid niet verkleurt. Hierdoor kan je gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Wel kunnen er wat huidschilfers ontstaan de komende 3 tot 5 dagen.

Het kan per persoon verschillen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de conditie van je huid en je gezondheid. Voor een zichtbaar resultaat zijn gemiddeld 2 tot 3 behandelingen nodig.

Peeling met retinol

Door de Neostrata Prosystem Retinol Peel zal de huid zich gaan verjongen en zullen rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden. Ook zal de textuur van de huid verbeteren en zal er een natuurlijkere teint ontstaan.

Een peeling is een behandeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden om zo de huid te herstellen en te bevorderen om eerder over te gaan tot het vernieuwen hiervan. Ook bieden wij een peeling behandeling gecombineerd met retinol. Hierbij maken wij gebruik van de Prosystem Retinol Peel van het merk Neostrata. Deze bevat 3% retinol. Door een peeling te combineren met retinol versterkt de werking waardoor een nog beter resultaat behaald kan worden. Retinol is een effectief middel tegen rimpels en een slappe huid, waardoor het een exfoliërend effect heeft dat de huid glad maakt en een natuurlijke glans geeft.

Huidverjonging

De Neostrata Prosystem Retinol Peel is ook een goede oplossing voor mensen die acne hebben. Omdat retinol een exfoliërend effect heeft, ruimt het onzuiverheden als dode huidcellen en olie in de poriën op. Hierdoor vermindert de kans op groei van puistjes en mee-eters en zullen deze minder snel terugkomen. Dit in samenwerking met een peeling versterkt elkaars effect.

Door de Neostrata Prosystem Retinol Peel zal de huid zich gaan verjongen zullen rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden. Ook zal de textuur van de huid verbeteren en zal er een natuurlijkere teint ontstaan.

Acne

De Neostrata Prosystem Retinol Peel is ook een goede oplossing voor mensen die acne hebben. Omdat retinol een exfoliërend effect heeft, ruimt het onzuiverheden als dode huidcellen en olie in de poriën op. Hierdoor vermindert de kans op groei van puistjes en mee-eters en zullen deze minder snel terugkomen. Dit in samenwerking met een peeling versterkt elkaars effect.

Interesse?

Benieuwd naar wat de NeoStrata ProSystem Retinol Peel voor jouw huid kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen jouw huid kunnen verbeteren.

Neem contact op

Ingredienten

De de Neostrata Prosystem Retinol peeling bevat een innovatieve mix van wetenschappelijk geteste ingrediënten als aanvulling op de 3% Retinol:

  • NeoCitriate®: Dit ingrediënt stimuleert de productie van collageen en maakt de huid glad voor anti-verouderingseffecten.
  • Aminofil®: Een afgeleid ingrediënt om de productie van collageen en hyaluronzuur te stimuleren en zichtbare lijntjes en rimpels glad te strijken.
  • Bisabolol: Afgeleid van kamille om de huid te kalmeren.
  • Vitamine E: Een boost aan antioxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

Over ons

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met huidklachten te kunnen helpen. Continue zijn we op zoek naar verbeteringen en oplossing om een huidklacht zo goed mogelijk aan te pakken.

Bij ons kun je deskundigheid verwachten. Onze therapeuten zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid. Door nauw samen te werken met andere zorgverleners en gebruik te maken van geavanceerde technologieën garanderen wij optimale resultaten.

We zijn makkelijk en snel te bereiken.

Neem contact op

Reviews

Milou Raaijmakers

De Huidtherapeuten zijn erg kundig en geven persoonlijk advies. Door hun kennis en ervaring is mijn huidprobleem ontzettend afgenomen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met een huidprobleem aan contact op te nemen en langs te gaan bij De Huidtherapeuten.

Michelle van Manen

Al voor verschillende huidproblemen bij de Huidtherapeuten in Oosterbeek geweest. Deskundige medewerkers. Ze kijken (en luisteren) goed naar de problemen waardoor bij mij na de behandelingen goede resultaten zijn behaald. Daarnaast zijn ze ook betrokken bij de nazorg zodat het resultaat behouden blijft (zoals advies over gebruik van producten). Aanrader!

Alexa van de Wall

Super lieve medewerkers! Ze hebben mij enorm geholpen met mijn acné en heel goed geadviseerd over mijn huidverzorging.

Theo Rijkenberg

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer betrokken met klanten.