Update De Huidtherapeuten COVID-19 – per 24-3-2020

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom de coronacrisis passen wij onze zorgverlening binnen en buiten de praktijk wederom aan. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Wij zijn genoodzaakt om de afspraken van cosmetische aard te annuleren tot 20 mei. Als u een afspraak heeft, nemen we z.s.m. contact met u op.

De medisch noodzakelijke zorg blijven we vanzelfsprekend leveren. Uiteraard zullen wij dan ook nauwkeurig de adviezen van het RIVM opvolgen.

Voor een telefonisch consult of consult via beeldbellen (wordt hard aan gewerkt) zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00-16.30 uur. Voor oefeningen, tips en adviezen of hulpmiddelen kunt u ten alle tijden bellen voor overleg.

Producten en kousen bezorgen we in de gemeente Renkum tot 20 mei bij u aan huis.

De medisch noodzakelijke behandelingen zullen in overleg plaats vinden, mits u niet onder een risicogroep(*zie onderstaande tabel)  valt of wanneer u zelf ziekteverschijnselen heeft, zoals (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, keelpijn, loopneus, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, ziek voelen, diarree. Bij deze klachten moet u niet naar de praktijk komen. Ook als uw huisgenoot koorts heeft, is ons verzoek om thuis te blijven.

  • Risicogroepen volgens RIVM:
    Mensen met minder weerstand zijn vatbaarder voor infectieziekten. Bij COVID-19 geldt dat voor de volgende groepen:

Ons doel is om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan door zo min mogelijk mensen in het gezondheidscentrum te ontvangen, dus als u twijfelt kunt u contact met ons opnemen (telefoon 026-3390199 of mail info@dehuidtherapeuten.nl).

Gezien de huidige regels hebben we ook de openingstijden gewijzigd. We zijn van maandag t/m vrijdag dagelijks geopend van 9:00 uur tot 16:30 uur. Buiten deze tijden kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken en dan bellen we u terug. We hopen op uw begrip en medewerking.

Team De Huidtherapeuten